Handbal Supercup - The Dome - Houten - 25 / 26 augustus 2018
The dome - houten
25 - 26 augustus 2018
Koop je tickets

Monique Swartjes ontvangt eerst Guus Holscher Award

Monique Swartjes is de eerste in de geschiedenis die de Guus Hölscher Award in ontvangst mag nemen.
Tijdens de Handbal SuperCup 2018 in Houten werd deze Award voor de eerste keer uitgereikt.
Met deze Award is een geldbedrag van € 2.500,- gemoeid. Monique heeft zelf bepaald waaraan zij dat bedrag wilt besteden.

Het beoordelingscomité was unaniem en heeft onderstaande motivatie uitgesproken waardoor Monique de Guus Hölscher Award 2018 heeft ontvangen.

Motivatie:
Monique heeft door haar tomeloze inzet bijgedragen aan de verhoging van het topsportklimaat bij Kwiek. Daarnaast heeft zij zich al vele jaren ingezet voor de talentontwikkeling in de regio. Maar ook binnen de wereld van talentontwikkeling in Nederland is Monique een dragende kracht. Bovendien heeft zij ervoor gezorgd dat de Carmel handbalschool de verbinding is tussen handbal en onderwijs. Daarnaast zijn er jaarlijks internationale topsportevenementen in Raalte door haar inzet mogelijk waaronder de jaarlijkse Handbalweek van de Carmel Handbalschool Raalte tussen Kerst en Oudjaar met hieraan gekoppeld allerlei demonstratietrainingen van Nederlandse en buitenlandse toptrainers, scheidsrechter opleidingsprogramma’s en oefenwedstrijden voor Nederlandse vertegenwoordigende teams bij de jeugd tegen andere landen. Haar inzet als vrijwilliger, de manier waarop zij zich inzet past ons inziens uitstekend bij het karakter van de Guus Holscher Topsport Award. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij Monique de Award voor 2018 mogen toekennen.

Nieuws bericht